Svet

Region

Otac Džastina Bibera pretukao devojku i polomio joj vilicu?

Otac Džastina Bibera, Džeremi otužen je za fizičko zlostavljanje devojke, koju je pre više od deset godina navodno udario i polomio joj vilicu, zbog čega je u to vreme, mlada devojka, nedeljama jela samo supu i pasiranu hranu za abebe.

Otac Džastina Bibera pretukao devojku i polomio joj vilicu?



Džastin Biber opet pijan? Pevač izvodi besmisleni ples (Video)
Džeremi Biber, otac pop pevača Džastina nedavno je optužen od strane jedne devojke, kako je pre više od deset godina pretukao i polomio joj vilicu. Iako se incident dogodio odavno, devojka po imenu Ajša je rešila tek sad da otovreno progovori o nemilom događaju.

Džeremi je tog dana, sa svojim prijateljima nakon žurke došao kod Ajše u stan i naterao je da skine košulju pred svima, ali kada ga je devojka odbila, on je udario: "Terao me je da skinem košulju pred svima, rekla sam mu da je odvratan i da neću", započinje priču Ajša i dodaje da je pokušavao na silu da joj skine košulju, a ona ga refleksno udarila i raskrvalila usnu: "Znam da nisam smela to da uradim, ali sam refleksno odreagovala. Jedan od mojih prstenova na ruci mu je zakačio usnu i on je počeo da krvari", dodala je.

Džeremi je tada krenu ka vratima, a ja sam mu rekla da ne želim više da ga vidim, onda se samo okrenu i udario me pesnicom u lice, od udarca sam pala na pod i onesvestila se. Kada sam došla sebi, nisam mogla više da pomerim usta"., priča Alisija.

Nakon što joj je slomio vilicu i izbio nekoliko zuba, mlada devojka je prebačena u bolnicu: "Ona tada nije želela da ga prijavi, ali želi devojke da upozori da bi upravo i njegov sin Džastin Biber, moga da bude takav i da bi trebale da se paze kada se upuštaju  u vezu sa mladim pevačem", zaključila je Ajša.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>