Svet

Region

Bijonse ima četvorogodišnjeg brata koji je beskućnik!

Muzička diva Bijonse ima četvorogodišnjeg brata koji je beskućnik. Naime, Bijonsin otac je bio u vezi sa Aleksandrom Rajt, sa kojom ima sina Niksona, a pošto je bankrotirala Aleksandra i Nikson su završili na ulici.

Bijonse ima četvorogodišnjeg brata koji je beskućnik!



Dok Bijonse uživa u glamuroznom životu, polubrat joj živi od socijalne pomoći
Otac pevačice Bijonse Metju Nouls je bio u aferi sa Aleksandrom Rajt, a plod njihove ljubavi je sin Nikson, koj trenutno ima četiri godine. Metju je alimentaciju koja je isprva bila 12.000 dolara smanjio na 2.400, a to nikako nije dovoljno za život i rentu.

Aleksandra je nažalost bila promorana da založi svoju kuću u Los Anđelesu, pa je sa sinom završila na ulici. Niko nije ponudio pomoć Rajtovoj, a Bijonsinu hladnoću mediji pripisuju tome što je Aleksandra bila ljubavnica njenog oca sa kojom je varao pevačicinu majku.

Rajtova je uprkos svemu optimistična i nada se da će njen sin da upozna slavnu zvezdu: "Nikson zaslužuje da upozna svoju porodicu i nadam se da će jednog dana upoznati svoju sestru Bijonse. Ne mogu da zamislim kako se ona oseća zbog saznanja da ima brata beskućnika. Ja znam da bih se osećala očajno i da bih pomogla. Moguće da je zauzeta".

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>