Svet

Region

Premijerno poslušajte novu pesmu Majkla Džeksona! Posthumni album Xscape izlazi 13. maja (Video)

Pesma "Xscape" pokojnog kralja popa Majkla Džeksona danas je premijerno puštena na Jutjubu, a posthumni album pevača biće objavljen 13. maja u saradnji sa produkcijskom kućom Epik.

Premijerno poslušajte novu pesmu Majkla Džeksona! Posthumni album Xscape izlazi 13. maja (Video)



Lekar Majkla Džeksona pušten iz zatvora zbog primerenog vladanja
Otkriveni su detalji novog albuma Majkla Džeksona, na kojem će se naći osam ranije neobjavljenih pesama.  Album "Xscape" biće objavljen 13. maja u saradnji sa diskografskom kućom Epik, a na projektu je radio producent La Rid, kome je jedino bio omogućen pristup svim radovima i materijalima koje je pop pevač tokom života snimio.

Na osavremenjavanju numera radili su producenti poput Timbalanda, Stargejta i Rodnija Džerkinsa, koji je sa Džeksonom snimio album "Invincible" iz 2001.

"Majkl Džekson je uvektražio novi zvuk, menjao je producente i hteo je postigne nešto što nikada pre nije uspeo. Pesme na njegovom novom albumu to i pokazuju. Hvala La Ridu na njegovoj viziji", rekli su ljudi bliski pokojnom pevaču.

Deluks izdanje sadržaće, takođe, i originalne verzije svih osam remiksovanih pesama, a moći će da se naruči već od 1. aprila.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>