Svet

Region

Šakira u raskošnoj venčanici najavljuje skori odlazak pred oltar? (Foto)

Kolumbijska pop zvezda Šakira počastila je fanove novim fotografijama, ali ne običnim, već potpuno neočekivanim - u raskošnoj beloj venčanici! Da li je lepa Šakira posle majčinstva odlučila i da se zarekne Pikeu na večnu ljubav?

Šakira u raskošnoj venčanici najavljuje skori odlazak pred oltar? (Foto)



Šakiri ljubomorni Pike zabranio da sarađuje sa muškarcima
Prva pretpostavka nakon fotografija u belom većini vas je sigurno da će lepa Kolumbijka uskoro stati na ludi kamen i svom vereniku, fudbaleru Žeraru Pikeu, sa kojim ima jednogodišnjeg sina Milana, izgovoriti čuveno "da". Ipak, mnoge čitaoce ćemo obradovati, a neke verovatno i razočarati - u pitanju je samo snimanje novog spota!


Premijerno: Šakira predstavila novi singl Empire, ovog puta energična balada (Audio)
Poslednji singl "Empire" koji je 37-godišnja Šakira predstavila pre desetak dana ujedno je i najava za njen novi album koji će se na tržištu pojaviti za tačno četrnaest dana, 25. marta. Istog dana će premijerno biti predstavljen i spot, a neke od kadrova sa snimanja dočarala nam je sama Šakira putem Tvitera.


Ako je suditi po predivnim fotografijama, spot će sigurno imati uzbudljivu ljubavnu priču, a nama ne preostaje ništa drugo nego da strpljivo sačekamo 25. mart i njegovu svetsku premijeru.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Shakira

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>