Svet

Region

Riki Martin ponovo je solo: Posle pet godina veze, raskinuo sa dečkom (Foto)

Riki Martin u 2014. godinu ušao je kao singl muškarac. Naime, pop pevač rešio je da stavi tačku na svoju višegodišnju ljubavnu vezu sa Karlosom Gonzalesom Abeljom.

Riki Martin ponovo je solo: Posle pet godina veze, raskinuo sa dečkom (Foto)



Latino zvezda Riki Martin raskinuo je sa svojim momkom, inače brokerom, Karlosom Gonzalesom Abeljom! "Riki i Karlos su se usaglasili da okončaju svoju vezu, ali su nastavili da budu dobri prijatelji", saopštila je PR služba popularnog pevača, koji se pre tri godine javno deklarisao kao homoseksualac.

Četrdesetdvogodišnji latino pevač je par dana pred Novu godinu na svom Tviteru napisao: "Promene, oh te promene! Dakle, čekate da budete spremni?! Dobro pazite, jer tako ceo život možete provesti u čekanju". Verovatno je već tada želeo da nagovesti da je došlo do velike promene u njegovom ljubavnom životu, ili da Karlosu stavi do znanja da mu je dojadilo da čeka na, možda, njegovu bračnu ponudu, budući da je Riki u poslednje vreme prilično angažovano zagovarao legalizaciju istopolnih brakova.

Inače, pevač je ponosni tata petogodišnjih blizanaca, Matea i Valentina, koje je dobio posredstvom surogat majke. Godine 2012, on je vrlo otvoreno za američke medije pričao o svom tadašnjem momku Karlosu, imajući samo reči hvale za njega.


Foto: Instagram

"Za četiri godine, iskusio sam predivne stvari sa mojim partnerom. Kompleksnost, razumevanje i istovremeno slobodu, taj osećaj da se ne plašite da će vas partner osuđivati", otkrio je tada pevač. "Kada sam otpočeo proces u vezi sa mojim sinovima, Karlos tada nije bio u mom životu. Rekao mi je - Ja tražim dečka, a ne oca sa porodicom. A ja sam mu odgovorio da je našao odraslog, punopravnog muškarca. Stvorio sam porodičnu strukturu, i kada nešto ne bi razumeo, on bi me pitao, tako da smo pronalazili svoj put. On ima zaista jaku ličnost. Nije ničija marioneta", govorio je tada Riki Martin o Karlosu Gonzalesu.

Možda se Karlos Gonzales posle pet godina ipak vratio onom svom početnom stavu - da neće pored sebe oca sa decom. Kakogod, latino zvezda ponovo se našla na tržištu solo gej muškaraca.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>