Svet

Region

Eminem posle sedam godina ponovo sa bivšom ženom!

Svako ko je pratio Eminemovu karijeru i slušao njegove pesme svakako zna šta je sve ovaj reper prošao u svom životu, a nije propustio ni da u svojim hitovima opisuje i bivšu suprugu i to na ne baš slavan način.

Eminem posle sedam godina ponovo sa bivšom ženom!



Međutim, posle sedam godina razdvojenosti izgleda da je ovaj par ponovo pronašao sreću u zajedničkom životu, pa je Eminemova bivša tašta otkrila da su reper i Kim ponovo zajedno. Ona kaže da su njih dvoje nerazdvojni i da se slažu bolje nego ikad, što nije baš očekivani rasplet situacije između ovo dvoje bivših supružnika.

Kim je bila zavisna od narkotika što je Eminemu omogućilo starateljstvo nad njihovom ćerkom Hejli. Venčali su se 1999. godine, a razvod je usledio samo dve godine kasnije, dok su u drugi brak stupili 2006 godine. Ipak ni to pomirenje nije dugo trajali, jer se par ubrzo ponovo rastao.

Ako je tvrdnja Eminemove bivše tašte tačna, očigledno je da reper i njegova lepša polovina ne mogu jedno bez drugog, pa je ovo još jedan pokušaj da uživaju u svojoj ljubavi bez svađa i skandala.

Autor: M:P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Eminem

Povezane vesti:


>