Svet

Region

I oni se voze gradskim prevozom: Jay Z, Timbaland i Kris Martin u londonskom metrou! (Foto)

Pojedini srećnici koji su u Londonu koristili podzemnu železnicu ne bi li stigli na svoja odredišta dobili su pravu ekskluzivnu vožnju, jer su se pored njih na istoj liniji vozile i mega zvezde: reper Jay Z, pevač Kris Martin i producent Timbaland!

I oni se voze gradskim prevozom: Jay Z, Timbaland i Kris Martin u londonskom metrou! (Foto)



Slavni reper Jay Z iznenadio je fanove kada se u Londonu provozao podzemnom železnicom. Naime, on je koristio javni prevoz kako bi stigao na svoj nastup u londonskoj "O2 Areni", a u vožnji su mu se pridružili i pevač Koldpleja Kris Martin i producent Timbaland, koji su mu se kasnije pridružili i na sceni.

Ova vesela družina je potom primećena i na stanici Vaterlo u centralnom Londonu, a vožnja ih je koštala po 7 dolara! Njihovi saputnici na istoj liniji su bili zgranuti kada su primetili slavne zvezde, ali neki su bili i dovoljno pribrani da fotografišu slavnu trojku, te su slike osvanule i na društvenim mrežama.


INFphoto.com

Inače, nije tajna da slavni reper i suprug od Bijonse voli da koristi javni prevoz kako bi stigao na svoje nastupe. Prošle godine je podzemnu železnicu koristio u Bruklinu kako bi stigao na svoj tamošnji nastup. Tada je sedeo pored jedne simpatične bakice koja naravno nije imala pojma kakva zvezda sedi pored nje.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>