Region

Svet

Haris Džinović: Razveo se, a javnost ga osudila!

Bura oko razvoda poznatog pevača i dizajnerke možda bi se i smirila da Haris Džinović nije izašao u javnost sa brojnim izjavama o njihovom privatnom životu, što je dobar deo javnosti osudio.

Haris Džinović: Razveo se, a javnost ga osudila! Foto: Printscreen Youtube/K1 televizija



Bura oko razvoda pevača Harisa Džinovića i njegove 31 godinu mlađe supruge, dizajnerke Meline, ne jenjava! Iako su zvanično okončali 22 godine zajedničkog života, mediji i dalje pišu o njihovom razvodu, prevarama, i velikoj razlici u godinama.

Možda bi se sve smirilo nakon nedelju dana, da sam Haris nije izašao u javnost sa brojnim izjavama o njihovom privatnom životu, optužujući Melinu za neverstvo i materijalizam, kao i druge stvari. Melina se nije oglašavala povodom vesti o razvodu, dok su korisnici na društvenim mrežama besni zbog Harisovog ponašanja.



Razveo se, a javnost ga osudila! 

Komentari se samo nižu, a mnogi smatraju da nije u redu niti džentlmenski da se neko ovako ponaša. Takođe, neki ističu da je mogao očekivati ovakav ishod kada je "smuvao klinku od dvadesetak godina."

“Imao si 52 godine kada si izabrao dete od 22 godine, šta si očekivao? I šta si mislio da si za nju osim sponzora.” “Hteo si da šetaš pored sebe ribu koja može ćerka da ti bude, što nisi izabrao za sebe ženu spram svojih godina. I sada ideš i kukaš”, “Naučite, svi koji se rastaju. Ne iznosite prljav veš u javnost, u najmanju ruku je neprimereno jer se narod više naslađuje nad tuđom nesrećom”. “Čim ste vi imali svako svoju sobu, a ne zajedničku spavaću, kraj! I razlika u godinama je ogromna, bilo je i za očekivati!” – bili su samo neki od komentara. A sudeći po ovim porukama možemo da vidimo da je javnost osudila pevača, prenosi Hype.

Možda vas interesuje:
Gordana Džehverović najavila tužbu za Marka Đedovića!




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>