Region

Svet

Dado Polumenta: Smetale su mi nage fotografije mog strica! (VIDEO)

Dado Polumenta otvoreno o kontroverznim fotografijama svog strica Šaka Polumente: Kako su nage slike uticale na njega i njegovu porodicu. Prvi put javno komentariše ovaj delikatan problem.

Dado Polumenta: Smetale su mi nage fotografije mog strica! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Hype tv





Odgovor Dade Polumente na kontroverzne fotografije svog kolege i strica Šaka Polumente

U emisiji "PRETRES" na Hype televiziji, gostovao je Dado Polumenta i razgovarao s autorom i voditeljem Stefanom Usiljaninom.

Unutar Polumentine porodice, pored njega samog, postoji još jedan poznati član, Šako Polumenta. Odnos između njih poznat je javnosti kao blizak. Naime, uvek su se podržavali i pomagali. 

Međutim, pojavile su u javnost kontroverzne fotografije i videozapisi pevača Šaka Polumente, izazivajući diskusije na naslovnim stranama svih medija.

Na pitanje voditelja o ovom delikatnom pitanju, Dado je mudro birao svoje reči. 

"Da li su te smetale fotografije tvog rođaka koje su procurele u javnost?" - upitao je voditelj.

"Da, naravno da jesu", odgovorio je Dado.



Zatim je dodao: 

"Definitivno ne samo meni nego i čitavoj porodici i ovaj generalno nije to prijatno nikom ni da to vidi ni da doživi, ali kako da ti kažem, nikada se nisam javno oglašavao vezano za Šaka, znači nikada nećeš moći ni u jednom intervjuu u bilo kojim novinama, televiziji da ti nađeš jednu ružnu reč da sam ja rekao za njega", istakao je Dado s poštovanjem.

"Ni ja nisam našao takve izjave", odgovorio je voditelj.

"To hoću da ti kažem, znači najgore nešto što sam rekao je no coment, razumeš, ne ne želim da komentarišem takve neke stvari, evo prvi put sad u životu kod tebe kažem tako nešto ", zaključio je Dado na Hype televiziji.



 



Polumenta je više puta govorio o velikom zdravstvenom problemu koji ima njegova rođena sestra Dajana.

Voditelj je upitao Dadu da prokomentariše trenutnu situaciju i proces kroz koji ona prolazi, a sve to možete videti u video snimku.
 

Dado Polumenta zahvalan Bogu na iskušenju za čitavu njegovu porodicu!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>